Fri frakt & Snabba leveranser

Väggdekoration i tvättstugan

Hur många timmar per vecka spenderar vi i tvättstugan? Ofta blir det många och ibland långa timmar. Här kommer därför inspo för en trevligare tvättstuga. 

Det finns många sätt att få det lite mer hemtrevligt i tvättstugan. Ett sätt är att sätta upp posters och foto på väggen eller på kaklet. Fördelen är att du snabbt får ett trevligt och harmoniskt intryck utan någon större ansträngning. Om du hänger upp postern eller fotot med magnetisk upphängning så kan du dessutom njuta av att varken behöva skruva eller spika. Inga verktyg behövs. 

Du köper våra magnetiska upphängningskit i vår webshop. Låt kreativiteten flöda!

Det finns många motiv att välja på för att skapa olika känsla. Det kan antingen vara en poster med ett textbudskap eller ett motiv som gör dig glad i vardagen. Ett annat populärt alternativ är att skapa en personlig fotovägg. Du kan ta foto som du har hemma eller framkalla nya. Sätt upp dessa enkelt med Wallie Design magnetisk upphänging. Det går så lätt och enkelt!

Vill du byta poster eller foto så gör du det på ett kick. Du tar bara ner fotot eller postern och sätter upp en ny med magneten. 

Vill du byta placering på fotot eller postern? Lätt som en plätt med våra flyttbara magnetiska klistermärken. Full frihet menar vi!

Hur ser din tvättstuga ut? Hur hänger du upp dina tavlor? Med ram, posterhängare eller kanske med ett magnetiskt upphängningskit?

Spana in vårt utbud av magnetiska upphängningskit i vår webshop. Vi har två kollektioner: WOODEN DOTS med träkulor och träknappar och ECO WOOL DOTS med ekologiska ullbollar. Vilken gillar du bäst?