Fri frakt & Snabba leveranser

Vanliga frågor

Vad erbjuder Wallie Design?

Wallie Design erbjuder ett sortiment med designade produkter inom magnetisk upphängning. Med Wallie Design kan du enkelt få upp posters och foto på väggen. Du behöver inga verktyg och det blir inga märken på väggen. Vi på Wallie Design tycker att det ska vara roligt och enkelt att inreda väggarna i hemmet. Känn friheten att flytta runt dina posters tills du blir nöjd, och byta motiv så ofta du vill. 
Du köper vår magnetiska upphängning här i webshopen

Vad kan jag hänga upp med Wallie design?

Med Wallie Design kan du hänga posters (rekommenderat max mått 30*40 cm), prints, vykort, och foto. Våra självhäftande upphängning funkar utmärkt för att skapa en fotovägg eller varför inte hänga upp barnens teckningar eller inbjudningskorten till kalast?

Kan Wallie Design klistermärken användas flera gånger?

Ja, det är det som är så härligt med Wallie Design väggklistermärken. Du kan flytta dem flera gånger. Tänk på att damm, smuts och fett från fingrarna gör att fästförmågan kan försämras. Så ha alltid rena händer när du hanterar Wallie Design väggklistermärke och rengör väggytorna så att de inte är smutsiga eller dammiga. Undvik nytapetserade väggar eller fuktiga ytor.

Min poster levererades hoprullad, hur får jag den plan?

Häng alltid upp posters och foto som är helt plana. Har du en rullad poster, så behöver du först få den helt plan, innan den kan hängas upp. Ett tips är att försiktigt rulla postern åt motsatt håll och sen rulla upp den igen och låta den ligga en stund. Är det en mindre poster så kan du också testa att försiktigt lägga den under några böcker med motivet nedåt och vänta en stund tills postern blivit platt. Skulle det inte fungera så upprepa tills den är helt plan. Vi hoppas att du får det att fungera, annars får du gärna höra av dig, så ska vi se om vi kan ge dig några fler tips!

Vad gör jag om Wallie Design väggklistermärke inte sitter kvar på väggen?

Wallie Design väggklistermärke fungerar på de flesta typer att släta underlag såsom tapet, betong, kakel och målade väggar. Väggar som är utsatta för väta kan ge en sämre fästförmåga. Om du har problem att få Wallie Design klistermärke att sitta kvar på väggen, så testa följande;
   1. Rengör ytan från damm och fett, låt torka helt.
   2. Gnid hela Wallie Design väggklistermärke mycket noggrant mot väggen. Stryk noggrant med fingrarna runt hela Wallie Design väggklistermärke så att det verkligen sitter fast.
   3. Kolla att postern är helt plan och inte rullar upp i ändarna.
   4. Kolla också att postern inte överskriver maxmåtten eller har ovanligt tjockt papper. 
   5. Notera att väldigt tjockt papper på postern kan göra att maxmåtten för posten varierar. Har du provat allt ovan och det inte fungerar så hör av dig till oss, så hjälper vi dig! 

Vad är maxmåtten som Wallie Design produkter håller för?

De håller normalt upp till 30*40cm, vilket är det Max-mått vi rekommenderar. Många kunder har även hängt upp större objekt. 

  Vilka väggar fungerar era produkter på?

  De fungerar på de flesta torra, rena och släta ytor. T.ex fungerar de på målad vägg, tapet, kakel, betong, dörrar, hyllor och andra släta möbler. 


  Viktig info om supermagneter och barn:

   Kom ihåg, även om våra produkter ser superhärliga ut, så är de inga leksaker och ska placeras på avstånd från barn pga kvävningsrisk. Tänk också på att våra magneter och klistermärken inte ska sväljas – om så sker, uppsök genast läkare.
    
   Läs gärna Hur fungerar det? för mer information om våra produkter.