Fri frakt & Snabba leveranser

Om Wallie Design

Vår vision är att det ska vara lika roligt och experimenterande att inreda väggar som att inreda andra delar av hemmet. Vi har därför utvecklat en magnetisk upphängning i skandinavisk design. Med Wallie Design magnetisk upphängning får du upp posters, foto, vykort och teckningar på ett kick. 

Vi på Wallie Design brinner lite extra för att förenkla saker och ting för att frigöra spontanitet och kreativitet. Vi båda flyttade in i nybyggda eller nyrenoverade hus med kala vita väggar. Vi kom ganska snabbt i ordning med möbler och dekorationer. Men just de vita väggarna hände det inte mycket med. Vi funderade över;

Varför det ska vara så komplicerat att hänga upp en tavla eller skapa en fotovägg?

Det är en lång process att välja motiv, fixa ramar, besluta hur de ska hängas upp, knacka fram reglarna och slutligen skruva eller spika upp motiven. Phu.

På tok för krångligt och stelbent tyckte vi.

Tänk om man kunde vara mer spontan och experimenterande när man inreder sina väggar. Lite som när man köper en vas och några ljuslyktor och testar att flytta runt där hemma tills man blir nöjd. För att sen veckan därpå flytta runt igen.  Den härliga känslan av att allt är möjligt.

Så enkelt tycker vi att det ska vara att inreda sina väggar. Därför skapade vi Wallie Design.

Med Wallie Design behöver du varken bestämma motiv eller placering av dina posters eller foto utan du kan testa dig fram och byta motiv så ofta du vill. Du kan själv leka runt tills du blir nöjd. För stunden. Sen kan du flytta runt igen. Frihet tycker vi.