Fri frakt & Snabba leveranser

Magnetisk upphängning eller posterhängare?

Posters, foton, bilder, affischer och teckningar. Det finns många saker att hänga på väggen. Det skapar en ombonad och inredd känsla i hemmet med personliga motiv på väggarna. Men hur ska du på ett enkelt och snyggt sätt hänga upp dina bilder på väggen?  

Det finns olika upphängningsmetoder för olika behov. Man kan såklart hänga upp bilder på traditionellt sätt med en klassisk tavelram. Men många söker idag efter mer flexibla sätt att få upp foton och affischer på väggarna. Som till exempel våra magnetiska upphängningskit som är helt flyttbara och som inte ger några märken på väggen. 

Sätta upp poster utan ram med magnetisk upphängning

Man letar idag efter upphängningsmetoder som låter dig vara kreativ och omväxlande både vad gäller motiv och placering av sin poster. Många vill kunna testa sig fram var postern ska hängas upp, utan att behöva göra hål i väggen. 

Det som avgör vilken upphängningslösning som passar för just ditt behov är flera. Fundera över om du vill att tavlan ska hänga på samma plats länge, eller om du vill ha möjlighet att byta placering av postern? Vill du ha en diskret upphängningslösning utan tavelram? Eller vill du hellre ha ett inramat intryck? Hos Wallie Design köper du designad magnetisk upphängning som ger dig full flexibilitet och frihet att flytta runt posters där hemma!

Är du den kreativa och flexibla typen som gillar att ändra om hemma och testa olika posters på olika ställen? Du kanske både gillar att byta motiv och även placering? Ja, då är Wallie Design magnetisk upphängning troligtvis något för dig. Med magnetisk upphängning så kan du hänga upp posters, foto och teckningar på de flesta väggarna i ditt hem, som t.ex. tapet, målad vägg och på kakel. Du kan även hänga upp posters på en betongvägg. Så snyggt och enkelt. Det ända som krävs är att väggen är torr och ren och någorlunda slät. 

Med våra magnetiska upphängningskit så behöver du varken tavelram, posterhängare eller några verktyg. Allt du behöver är ett magnetiskt upphängningskit som du köper i vår webshop. I detta upphängningskit så ingår allt du behöver för enkel upphänging av bilderna. Du får magnetiska klistermärken som du sätter på väggen och tillhörande designade postermagneter som du fäster upp postern med. Magneterna är designade i skandinavisk stil och finns i flera olika utförande. Som till exempel våra mycket populära trämagneter nedan.

Wallie Design magnetiska väggklistermärken

Fördelen är just att du har full flexibilitet att testa dig runt vilken placering som passar. Du kan också byta motiv lätt. De medföljande magneterna finns i flera varianter som t.ex. våra populära WOODEN DOTS som är en kollektion med magnetiska träknappar och träkulor. Vi har även ECO WOOL DOTS som är ekologiska ullbollar med magnet som kommer i säsongens trendiga färger. Allt för att göra intryck och sticka ut i hemmet. En unik designdetalj helt enkelt.

En annan fördel med magnetisk upphängning är att det är enkelt att skapa en fotovägg. Du behöver inte planera så mycket i förväg, utan det är bara att ha foto och Wallie Design upphängningskit på plats. Varför inte skapa en fotovägg i trappan? Tillåt kreativiteten flöda och testa dig fram till en fotovägg som känns personlig och passande i ditt hem. Eller inspireras av våra färdiga fotovägg mallar. Oavsett vilket sätt du använder så är det enkelt och roligt att skapa en fotovägg. Men det bästa av allt? Ja, det kanske är det faktum att du lätt och enkelt kan ta ner fotoväggen igen. Inga hål i väggen! Våra magnetiska klistermärken kan användas flera gånger om! Var bara varsam med klisterytan så att det inte kommer damm eller fett på ytan. 

Bild på väggklistermärken från wallie design där man ser funktionen

Om en tavla ska hänga på en plats länge och du inte önskar att byta motiv, ja då kan en klassisk tavelram vara ett alternativ. Fördelen är att du får en inramat intryck (om du önskar det) och att tavlan hänger där den ska tills du tar ner den. Nackdelarna är att det inte är så flexibelt. När du väl har gjort hål i väggen, så är det inte så lätt eller kul att byta placering. Även byte av motiv är inte så enkelt, även om det går. 

Vill du ha viss frihet att byta poster så kan en posterklämma eller en posterhängare vara ett alternativ då dessa inramningar ger möjlighet att byta poster, ganska enkelt.

Vill du däremot ha full flexibilitet att både byta placering och motiv så är Wallie Design magnetiska Upphängningskit det självklara alternativet för oss! Då slipper du hål i väggen. Inga verktyg behövs. Du kan skapa en personlig känsla i ditt hem. Varför inte skapa en personlig fotovägg?

Spana gärna in hela vårt utbud av magnetisk upphängning i vår webshop!

Glöm inte att dela med dig av din väggdekoration på #walliedesign