Fri frakt & Snabba leveranser

Personlig fotovägg till hemmakontoret

Har du foton liggande hemma? Önskar du att du hade en mer personlig arbetsplats? Kanske med foton på din familj? Då har du kommit rätt! Du får upp en foton på väggen snabbt och lätt med Wallie Design magnetisk upphängning. Inga verktyg behövs. Inga hål eller märken i väggen. 

Du kan spana in vårt sortiment av magnetiska upphängningskit i vår webshop. Eller inspireras vidare kring fotoväggar och hur du skapar en personlig arbetsplats här i bloggen.

 Personlig arbetsplats med fotovägg direkt på väggen med wallie design upphängning

Du kan enkelt skapa en personlig och unik fotovägg på ditt kontor eller din arbetsplats. Enkelt genom att sätta upp bilder direkt på väggen. Med rätt känsla på arbetsplatsen, tror vi att fokus och kreativitet lättare hittar fram. Många väljer en fotovägg eller tavelvägg på familjen, medan andra väljer en ”inspirationsfotovägg” med bilder som symboliserar en målsättning eller vision man har. Det viktiga är att du väljer något som inspirerar dig i vardagen. 

Är du sugen på att ha en fotovägg på familjen så kan motiv på barnen eller pojkvännen vara fint som utgångspunkt. Men komplettera gärna med en bild på ett känt citat eller någon bild som helt enkelt får dig att må bra. Familj kan också vara ett kärt husdjur eller kanske (om man tänker brett) en bil eller båt. Det viktigaste är att motiven får dig på gott humör och att det ligger dig varmt om hjärtat. Som bilderna på väggen nedan som passar fint vid skrivbordet för skoltjejen.

Arbetsplats för skolbarn med fotovägg

Oavsett vilka motiv du väljer så är det enkelt och smidigt att hänga upp foton på väggen med Wallie Design magnetisk upphängning. Du sätter Wallie Design väggklistermärke på väggen (inga märken), därefter sätter du fotot eller bilden med den medföljande magneten. Fotovägg lätt som en plätt! Inga ramar eller posterhängare behövs. Du kan sätta upp fotona efterhand som du planerar hur fotoväggen ska se ut. Blir det inte helt som du tänkt dig eller önskar, så kan du alltid flytta runt eller byta motiv. Inga märken på väggen med våra magnetiska upphängningskit

Vill du ta ner fotoväggen eller fotot igen? Bara plocka ner magneterna, fotona och de magnetiska väggklistermärkena. Dessa kan återanvändas på nytt. Enkel upphängning av bilder, utan ramar eller posterhängare. Inget mer ”knacka fram reglar” och borra. Låt istället kreativiteten flöda och häng upp dina bilder med känsla. Testa dig fram när du skapar din fotovägg. Dela gärna med dig av din fotovägg på #fotoväggfamilj och #walliedesign. 

Vill du istället hänga upp en poster på kontoret? Det går lika fint att skapa en tavelvägg med posters. Eller varför inte kombinera foto och posters? Med magnetisk upphängning så är det bara fantasin som sätter gränser. En inspirerande poster eller affisch med ett budskap, kan ge inspiration i vardagen. Oavsett om du har hemmakontor eller ej. Ge dig själv en mysig och trevlig arbetsplats som ger dig känslan som du önskar för stunden. Kanske har du behov av en lugn och harmonisk arbetsplats? Då kan gröna nyanser och harmoniska motiv på posters ge dig harmoni.

Såhär enkelt hänger du upp en poster utan ram, med våra magnetiska väggklistermärken och WOODEN DOTS trämagneter!

Väggklistermärken och poster med trämagnet

Våra postermagneter hittar du här i vår webshop! Vi har ett brett utbud av magneter i både trä och ekologisk ull. Välj och vraka! 

Dela gärna din fotovägg eller arbetsplats @walliedesign.se eller #walliedesign

Mer inspiration kring just fotovägar hittar du i vår steg-för-steg-guide här! Här kan du också se exempel på fotovägg med olika tema som t.ex. fotovägg familj. 

Nedan ser du ett urval av våra designade magneter samt väggklistermärken.