Fri frakt & Snabba leveranser

Integritetspolicy

INTEGRITETSPOLICY

Denna policy beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter.

Vilken information samlar ni in om mig?
Vi samlar in information som hjälper oss att tillhandahålla en tjänst till dig, det inkluderar:

  • Namn
  • Adress
  • E-postadress
  • Kontaktuppgifter

Hur använder ni min information?

VI behöver en del information om dig för att kunna skicka ut information, betalningsalternativ och statistik. Vi samlar inte in mer information än vi behöver för att tillhandahålla bra tjänster till dig. 


Hur länge sparar ni min information?
Vi har redovisningskrav som gör att vi behöver hålla en del av din information i upp till 7 år, därefter raderas den. Information som vi använder för nyhetsbrevsutskick eller marknadsföring behålls fram tills den tidpunkt du själv väljer att avprenumerera.

Vem delar ni min information med?
Ingen tredje part har tillgång till dina personuppgifter så länge inte lagen kräver att vi delar den. Vi har rutiner för att säkerställa att dina personuppgifter hanteras både tryggt och säkert enligt gällande lagstiftning. Mer information kan du få genom att kontakta vår kundtjänst. 

Vilka är mina rättigheter?
Du kan alltid begära att få en kopia på de personuppgifter vi har om dig. Vi vill säkerställa att din information är uppdaterad och korrekt. Du kan begära att få din information rättad eller borttagen om du anser att den är inkorrekt. Du kan även begära att vi ska radera dina personuppgifter. Vi får inte radera uppgifter som lagen kräver att vi behåller. Du kan ta tillbaka ditt samtycke till att ta emot nyhetsbrev när som helst. Antingen genom att avprenumerera eller kontakta oss. Du kan lämna ett klagomål till datainspektionen om du anser att vi behandlar dina personuppgifter i strid med dataskyddsförordningen.

Hur kontaktar jag er? 
Om du har frågor angående dina rättigheter, denna policy eller hur vi använder din information, vänligen kontakta vår kundtjänst. 

Vår integritetspolicy uppdaterades senast 24 mars, 2019.